Wie ben ik ;-) 

 

Mijn naam is Wendy en ik run deze webshop nu al ruim 15 jaar met veel plezier naast mijn parttime baan.

Ooit begonnen met het maken van sieraden, allerlei leuke armbanden en kettingen voor mijzelf. Na veel leuke reacties uit mijn omgeving ben ik naast het verkopen op markten en braderiën ook een webshop begonnen. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Tot dat er een lief klein meisje in ons leven kwam ;-)

Ons dochtertje hadden wij een speentje gegeven omdat zij een grote zuigbehoefte had, maar ja... ik kwam er al snel achter dat zo'n speentje mee in de auto zonder koordje niet ideaal was, regelmatig wanneer ik alleen met haar op pad was spuugde ze (per ongeluk) haar speentje uit en dan was het huilen. Dus ik dacht daar moet een leuk speenkoord aan, maar alle speenkoorden die toen in de winkel te koop waren waren niet naar mijn zin.

Dus ik besloot zelf op zoek te gaan naar materialen om een speenkoord te maken. Dat was niet meteen een hele makkelijke zoektocht, want hoewel er vele kralen in hobbywinkels en op markten te koop waren, waren dit geen veilige kralen voor babytjes. Dus na veel zoeken, zoeken en zoeken een webshop gevonden buiten Nederland maar in de EU (om zeker te weten dat er goed gecheckt werd op de veiligheidsnormen van de materialen) mijn eerste bestelling daar geplaatst en een leuk speenkoord met de naam van mijn dochter gemaakt.

Langzaam aan kreeg ik steeds meer vragen uit mijn omgeving of ik ook voor hun zo'n leuke speenketting met naam kon maken, zodoende is de webshop van de leuke kettingen en armbanden omgetoverd tot een leuke webshop met allerlei soorten speenkoorden, toen er steeds meer leuke baby en kinder kadootjes bij kwamen is de naam veranderd naar de huidige naam Baby en Kids Kado, welke ik nu met veel plezier run.

Mijn kinderen zijn nu al iets ouder, maar ik vind het nog steeds heel erg leuk om iemand te mogen verrassen met de leuke kadootjes voor hun babytje of kindje. Hopelijk mag ik dit nog heel lang blijven doen ;-)

 

 

 

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel