Hoe kan ik mijn bestelling betalen? 

Wanneer je een bestelling plaatst bij Baby & Kids Kado ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging naar het emailadres welke je bij de bestelling hebt opgegeven. Controleer dit mailadres dus goed na het invullen!

Bij Baby & Kids Kado kan je op de volgende manieren je bestelling betalen:

iDeal
Betaal veilig en snel met iDeal, via jouw bank in je eigen vertrouwde omgeving. Met betalen via iDeal ben je verzekerd van een snelle levering! Via iDeal betalen is gratis bij Baby & Kids Kado.

Vooraf overmaken 
Het is ook mogelijk om het bedrag vooraf over te maken. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging. Op deze orderbevestiging vind je het factuurbedrag, ordernummer en de bankgegevens. Het bedrag kan dan worden overgemaakt onder vermelding van het ordernummer. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling z.s.m. in behandeling genomen.

Afhalen van de bestelling
Woon jij in de omgeving van Almere dan is het ook mogelijk om je bestelling bij Baby & Kids Kado op te halen. Gepersonaliseerde artikelen worden wel eerst vooruit betaald en kunnen zodra het gemaakt is afgehaald worden. Heb je losse kralen besteld voor het maken van bijvoorbeeld een eigen speenkoord dan kan je dit contant afrekenen bij het afhalen. Houd er rekening mee dat Baby & Kids Kado geen stenen winkel is en dus niet beschikt over veel wisselgeld. Dus graag zo gepast mogelijk betalen.

 

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanaf woensdag 24 April zal de webshop gesloten zijn tot en met zondag 5 mei. Tijdens deze sluiting is het helaas niet mogelijk om bestellingen te kunnen plaatsen. Excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij na 6 mei weer mooie bestellingen voor je maken.