Ruilen of retourneren:

Gemaakte gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden. Deze artikelen worden met zorg door ons gemaakt speciaal voor jou, waardoor wij ze na ruiling/retournering niet meer verkopen kunnen. Mocht er verhoopt toch een probleem/klacht zijn van het geleverde artikel neem dan contact met op via de mail info@babyenkidskado.nl Mocht je meer informatie willen over een gepersonaliseerd product voordat je besteld, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bij niet gepersonaliseerde artikelen heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retourneren. Wil je jouw gehele bestelling retourneren krijg je het volledige bedrag incl. verzendkosten gecrediteerd. Wil je een gedeelte van je bestelling retourneren dan krijg je de gemaakte kosten voor deze artikelen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk  in de originele staat en verpakking aan Baby & Kids Kado geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@babyenkidskado.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Baby & Kids Kado bepaald of de geretourneerde artikelen in juiste staat zijn ontvangen.

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel