Algemeen: Door het plaatsen van een bestelling stemt u automatisch in met onze Algemene Voorwaarden. Baby & Kids Kado houdt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Levertijd: Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd, eventuele afwijkingen hiervan gaan in overleg. De artikelen zullen ter verzending aangeboden worden aan PostNL ( brievenbuspost) of  via pakketpost van DHL of DPD.

Prijzen/Verzendkosten: De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs incl. verzendkosten via onze website aan u getoond. Echter bij foutieve ingeving van de klant is Baby & Kids Kado gemachtigd deze verzendkosten te wijzigen op de factuur. I.v.m. de vele zoekrakingen bij PostNL van grote bestellingen de afgelopen tijd, zijn wij helaas genoodzaakt bestellingen vanaf 35 euro als pakketverzending aan te bieden bij DHL incl. trackingcode. Nu bent u verzekerd van de ontvangst van uw bestelling!

BTW berekening: Baby en Kids Kado valt vanaf april 2020 bij de belastingdienst onder de KOR (kleine ondernemers regeling) Bij deze regeling mag er geen BTW percentage berekend worden, de goederen worden dus met 0% doorbelast, maar dit mag niet vermeld staan op de factuur. Dit is de reden dat er geen BTW vermeld staat op de factuur.

Betalingen: Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u  van ons een email met factuur en betaalgegevens. Rekeningnummer: NL18KNAB0256988277 t.n.v. Baby en Kids Kado. Na ontvangst van betaling wordt het artikel / de artikelen binnen 2 werkdagen naar u verzonden.

Zoekraken van bestellingen: Baby & Kids Kado is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Baby & Kids Kado. Wanneer u uw bestelling niet ontvangen heeft kunt u contact opnemen met Baby & Kids Kado, indien uw bestelling met trackingcode verzonden is stellen wij een zoekopdracht in.

Ruilingen: Ruilingen of retourzendingen zijn mogelijk mits overleg met Baby & Kids Kado, tot 7 dagen na ontvangst. Produkten die in opdracht voorzien zijn van naam kunnen niet geretourneerd worden. Baby & Kids Kado bepaalt of overige artikelen retour gezonden mogen worden of niet. Het geretourneerde artikel wordt niet omgezet naar het betaalde bedrag, maar naar een tegoedbon of verrekend met een nieuwe bestelling.

Cadeaubonnen of Kortingscodes: Cadeaubonnen of kortingscodes worden niet in geld uitgekeerd. Mocht er na aankoop een restbedrag open staan, kan deze met een volgende bestelling verrekend worden.

Beschadigingen / Garantie: Mocht een artikel ondanks de zorgvuldige behandeling beschadigd zijn, laat het dan binnen 7 dagen weten, dan zorgen we voor een oplossing. Baby & Kids Kado bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Na 7 dagen vervalt de garantie en zijn alle kosten van repareren en verzenden voor eigen rekening. Hier kan altijd contact over opgenomen worden. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.

Klantenbeheer:  Wanneer u een bestelling plaatst bij Baby & Kids Kado, dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Baby & Kids Kado houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens nooit verstrekken aan derden. Baby & Kids Kado respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonsgegevens.

Nieuwsbrief: Op de website kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbief waar regelmatig leuke aanbiedingen en kortingsakties in zullen verschijnen. Mocht u desondanks onze zorgvuldige behandeling van uw persoonsgegevens het niet op prijs stellen om onze nieuwsbrief te blijven ontvangen kunt u zich onderaan iedere nieuwsbrief afmelden.

Hier volgen nog wat tips om langdurig plezier te hebben van je sieraden:
Wij adviseren je om je sieraden niet in aanraking te laten komen met water. De sieraden kunnen hierdoor gaan verkleuren. Als je parfum gebruikt raden wij je aan om dit eerst op te spuiten voordat je het sieraad gaat dragen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:

  • Een speenkoord is geen speelgoed, maar alleen een middel om de speen binnen handbereik te houden,
  • Het speenkoord alleen onder toezicht van een volwassenen gebruiken,
  • Het speenkoord dient niet in bed/wiegje gebruikt te worden,
  • Laat uw kindje niet op de kralen kauwen of sabbelen, het is geen bijtring. Echter wanneer uw kindje dit op een onverwachts moment toch doet/heeft gedaan kan dit geen kwaad. De speenkoorden zijn gemaakt van kindvriendelijke en speekselveilige materialen, vrij van schadelijke stoffen d.w.z. non toxic metalen en verf op milieuvriendelijke waterbasis en voldoen aan de internationale richtlijnen voor baby artikelen DIN-EN 71-3. Het is wel mogelijk dat bij contact met water of speeksel de kleuren vervagen of eraf gaan. Dit is helaas niet te voorkomen. Alleen bij het gebruik van verf/coatings op terpentine basis zal dit kleurvast zijn, maar dit is schadelijk voor uw kindje en wordt dus ook niet in en op onze kralen verwerkt. 

 De veilige lengte voor het zelf maken van een speenkoord is 22 cm excl. clip.

Baby & Kids Kado kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel