Verzending en Verzendkosten:

Met veel plezier run ik Baby & Kids Kado. Naast het maken van al deze leuke kadootjes werk ik nog buitenshuis op doorgaans de donderdagen en vrijdagen. Het kan dus zijn dat het maken en verzenden van bestellingen hierdoor iets langer duurt aan het einde van de werkweek dan bij grote bedrijven het geval is. Daar tegenover staat dat iedere bestelling met veel aandacht en zorg wordt gemaakt, ingepakt en verzonden. 

Nederland

De bestellingen van Baby & Kids Kado worden grotendeels via DPD of DHL traceerbare  brievenbuspost verzonden, de verzendkosten hiervoor bedraagd 4.25 euro. Kleinere bestellingen worden ook wel via brievenbuspost met PostNL (postzegels) verzonden, binnen Nederland is dit vanaf 2,99 euro. De bestelligen welke niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verzonden via DHL of DPD, de verzendkosten hiervoor zijn 6.49 euro. Wanneer je pakketje dan zoek raakt is er d.m.v. de trackingcode een zoekaktie aan te vragen, bij niet traceerbare brievenbuspost verzonden met postzegels is dit helaas niet mogelijk.  DHL en DPD leveren doorgaans binnen 1á2 werkdagen.

België/Duitsland

Helaas door internationale regelgeving is sinds 2020 de manier waarop post naar het buitenland verzonden mag worden aangepast. Goederen mogen sindsdien niet meer als brief worden gefrankeerd. Dit betekent dus dat wij o.a. losse kralen, speenkoorden en andere kleinere artikelen niet meer als brievenbuspost mogen aanbieden. De bestellingen van Baby & Kids Kado worden binnen de EU verzonden via DPD traceerbare pakketpost.

Verzending naar Belgie en Duitsland:

  • 8.50 euro, wanneer een bestelling als traceerbaar brievenbuspakketje verzonden kan worden.
  • 12.50 euro, bij bestellingen welke als traceerbaar pakketpost verzonden worden. 

De verzendtarieven worden automatisch weergegeven in de winkelwagen.

 

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel