Verzending en Verzendkosten:

Met veel plezier run ik Baby & Kids Kado. Naast het maken van al deze leuke kadootjes werk ik nog buitenshuis op doorgaans de donderdagen en vrijdagen. Het kan dus zijn dat het maken en verzenden van bestellingen hierdoor iets langer duurt aan het einde van de werkweek dan bij grote bedrijven het geval is. Daar tegenover staat dat iedere bestelling met veel aandacht en zorg wordt gemaakt, ingepakt en verzonden. 

Nederland

De bestellingen van Baby & Kids Kado worden grotendeels via DPD of DHL traceerbare  brievenbuspost verzonden. Kleinere bestellingen worden ook wel via brievenbuspost met PostNL verzonden, binnen Nederland is dit vanaf 2,99 euro. De bestelligen welke niet door de brievenbus passen of bestellingen van meer dan 50 euro worden als pakketpost verzonden via DHL of DPD, de verzendkosten hiervoor zijn 5.95 euro. Wanneer je pakketje dan zoek raakt is er d.m.v. de trackingcode een zoekaktie aan te vragen, bij brievenbuspost is dit helaas niet mogelijk.  DHL en DPD leveren doorgaans binnen 1á2 werkdagen.

Verzending binnen Nederland (van o.a. speenkoorden, losse kralen, armbanden en haarspeldjes:

  • 2,99 euro,  bij bestellingen onder de 13 euro als brievenbuspost (niet traceerbaar)
  • 3,95 euro. bij bestellingen tussen de 13 en 25 euro brievenbuspost (niet traceerbaar)
  • 4,50 euro, bij bestellingen tussen de 25 en 50 euro brievenbuspakketpost (traceerbaar)
  • 5,95 euro, bij bestellingen van 50 euro en meer als pakketpost via DPD of DHL  (traceerbaar)

De verzending van o.a. de rammelaars, tutpopjes, slabbers, pyjama's en rompers is vanaf 3,95 euro, dit wordt in de winkelwagen aangegeven. (aangezien dit groter/zwaarder is en meer verzending kost) Artikelen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost gemarkeerd en de verzendkosten hiervoor bedragen 5.95 euro.

België/Duitsland

Helaas door internationale regelgeving verandert de manier waarop post naar het buitenland verzonden moet worden. Vanaf 2020 mogen goederen niet meer als brief worden gefrankeerd. Dit betekent dus dat wij o.a. losse kralen, speenkoorden en andere kleinere artikelen niet meer als brievenbuspost mogen aanbieden. De bestellingen van Baby & Kids Kado worden binnen de EU verzonden via DPD pakketpost. Wel maken wij onderscheid tussen kleinere bestellingen tot en met 30 euro ( welke als traceerbare brievenbuspost verzonden worden) en pakketten vanaf 30 euro.

Verzending binnen Europa 

  • 8.00 euro, bij bestellingen tot en met 35 euro als brievenbuspost
  • 12.50 euro, bij bestellingen vanaf 35 euro als pakketpost.

 

 

© 2015 - 2023 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel