De allerleukste speenkoorden met naam voor jongens en meisjes

Fashion combineren met iets functioneels voor je baby? Laat dan een mooi en uniek speenkoord met naam maken. Ideaal om de speen van je kleintje bij de hand te houden. Zeker als je een stukje gaat fietsen of een autorit gaat maken. Uit eigen ervaring weet ik dat het speentje regelmatig uit de mond van je babytje valt ;-) Door middel van dit speenkoordje heb je de speen altijd snel en gemakkelijk binnen handbereik.

Speenkoord naar eigen wens laten maken Op onze website staan veel verschillende soorten speenkoorden voor jongens en meisjes, maar uiteraard kan alles naar wens gemaakt worden. Dus zit je favourite speenketting er niet tussen? mail ons gerust en wij rijgen een voorbeeld voor je van de vele kindvriendelijke speenkoord kralen welke wij ook los verkopen voor diegene die zelf een speenkoord willen maken.

Wil je zelf een speenkoord maken? Ook dat kan natuurlijk ;-) Wij verkopen heel veel verschillende kralen om zelf een mooi speenkoordje met naam te kunnen maken. Van houten kralen tot siliconen kralen tot alle materialen die je nodig hebt om zelf zo'n leuk speenkoord te kunnen maken. Klik hier om onze collectie houten kralen te bekijken, klik hier om al onze siliconen kralen te zien.

Hoe veilig zijn onze kralen en speenclips eigenlijk? De materialen die wij gebruiken voor onze speenkoorden en verkopen voor het zelf maken van de speenkoorden zijn baby veilig. Er worden geen giftige stoffen verwerkt bij het maken van de kralen en materialen. De houten kralen worden gemaakt van esdoornhout, welke niet kunnen splinteren. Deze speenkoord kralen worden geproduceerd in een land in West-Europa.  De verf welke gebruikt wordt is zonder giftige stoffen, hierdoor kan het geen kwaad als een babytje het koordje in de mond neemt. De kralen worden gekleurd d.m.v. verf op waterbasis. De metalen clip is nikkelvrij en gemaakt van roestvrij staal. Wij verkopen alleen goedgekeurde clips, d.w.z clips met ventilatie gaten dit i.v.m. verstikkingsgevaar. Onze kralen en speenclips voldoen aan de wettelijke vereisten van DIN EN 71-3. Ook de siliconen kralen die wij verkopen zijn BPA-vrij, dus ook vrij van schadelijke stoffen. Babytjes en kleine kinderen kunnen dus gerust hun tandjes in deze kralen zetten ;-) 

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel