• Speenkoord met naam en houten kralen Joy
  Speenkoord met naam en houten kralen Joy
  € 11,95
 • Speenclip Wit
  Speenclip Wit
  € 1,95
 • Siliconen Kraal Hard Roze 12mm
  Siliconen Kraal Hard Roze 12mm
  € 0,20
 • Speenkoord Kraal Disk Baby Blauw
  Speenkoord Kraal Disk Baby Blauw
  € 0,12

De belangrijkste voorschriften bij het maken en gebruiken van een speenkoord is:

- Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed.

- De koorden mogen maximaal 22 cm lang zijn excl. de clip. Als de koorden te lang worden gemaakt kan deze om het nekje van je kindje komen.

- Waar goed op gelet moet worden bij het maken van een speenkoord is dat de bevestigingsknopen (dubbele knopen) aan de clip en bij de lus goed strak aangetrokken worden en met een druppeltje secondelijm vast gelijmd worden aan de eerste en laatste kraal. (wij verkopen speciale begin en eindkralen om de knoop veilig en mooi in af te werken)

- Het speenkoord dient niet met het kindje meegegeven te worden in bed of wiegje, maar altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden.

- Een speenkoord is niet om op te kauwen, maar alleen om de speen binnen handbereik te houden, echter als uw kind een keer de kralen in de mond heeft is dit geen probleem. De verf die gebruikt is op de kralen bevat geen giftige en/of schadelijke stoffen, wel is het mogelijk dat de verf er na verloop van tijd iets afgaat. De materialen welke gebruikt worden voor de speenkoorden zijn speekselveilig, vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de internationale eisen voor baby artikelen DIN-EN 71-3.

Het maken en gebruiken van de speenkoorden is op eigen verantwoordelijkheid. Zowel baby en KidSs Kado als de leverancier van de clips en onderdelen is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

Zelf heb ik 2 kindjes waarvan de jongste 6 maanden oud is. Voor beide kindjes heb ik verschillende speenkoorden gemaakt en veelvuldig gebruikt. Nog nooit heb ik problemen ondervonden wat betreft kralen die los of stukgaan. Dus wie de voorschriften in acht neemt verkleind de kans aanzienlijk dat er problemen ontstaan.

© 2015 - 2021 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel