De begin en eindkralen zijn mooie veiligheidskralen om de knoop mooi en veilig in af te werken. Deze kralen hebben een mooie zijdeglans afwerking, waardoor ze langer mooi blijven bij het gebruik van het speenkoord. Prijs = per stuk. Deze kralen hebben aan de ene kant een gat van 1,5 mm en aan de andere kant een gat van 3mm. Hier kun je heel makkelijk de eindknoop in verlijmen en mooi en veilig wegwerken.  De kraal is 12mm

Er worden online vele kralen aangeboden voor het maken van speenkoorden, echter niet alle kralen zijn veilig! De kralen welke wij verkopen absoluut wel. De verf welke gebruikt is bevat geen schadelijke/giftige stoffen. Hierdoor kan het dus geen kwaad wanneer een babytje het speenkoord in de mond neemt. De kralen zijn vanuit de fabriek goedgekeurd met de veiligheidseisen DIN EN 71-3.

 

© 2015 - 2024 Baby & Kids Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanaf woensdag 24 April zal de webshop gesloten zijn tot en met zondag 5 mei. Tijdens deze sluiting is het helaas niet mogelijk om bestellingen te kunnen plaatsen. Excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij na 6 mei weer mooie bestellingen voor je maken.